BestelprocesWaar jullie al maanden bezig zijn met het plannen van jullie trouwdag, is een uitnodiging het eerste wat gasten zien.
Tegelijk kan het voor jullie ook een hele opgave zijn. Want hoe kan de uitnodiging het beste worden vorm gegeven? En wat zijn dingen die echt niet mogen missen?
Wij begeleiden jullie bij iedere stap van het proces, denken mee en geven advies. Daarnaast zorgen wij voor de opmaak en is het ook mogelijk om de
uitnodigingen kant en klaar te ontvangen door middel van onze full service.


Jullie trouwdag begint niet op de dag zelf, maar bij het ontvangen van de uitnodiging!


Je kunt op twee manieren bij ons bestellen:
- door een keuze te maken uit de collectie
- door een ontwerp op maat te laten maken.


Collectie
Onze collectiekaarten zijn met veel liefde en aandacht vorm gegeven. Binnen de collectie vind je kaarten die heel klassiek zijn, maar ook heel modern & strak.
Er zijn drie dingen belangrijk om te weten:
1. Jullie kunnen zelf de kleur papier uitkiezen.
2. Jullie hebben de mogelijkheid om zelf een lettertype uit te kiezen. Zo kan een sierlijk lettertype een kaartje opeens een heel andere look geven.
3. Bij iedere trouwkaart vind je ook een bijpassende save the date kaart, menukaart, naamkaartjes en geloftenboekjes. Mis je hier iets tussen? Stuur ons dan gerust een mail.

En natuurlijk verzorgen wij de complete opmaak, productie en zo gewenst ook het kant en klaar maken van de kaarten.


Ontwerp op maat
Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een ontwerp op maat te kiezen. Jullie willen bijvoorbeeld een monogram speciaal voor jullie ontworpen,
twee ontwerpen uit de collectie combineren of hebben zelf een beeld van jullie uitnodiging in je hoofd.

Wat de reden ook is, we gaan graag voor je aan de slag! Bij een ontwerp op maat plannen we vooraf altijd digitale meeting in. Tijdens deze digitale meeting
hebben we de kans om kennis te maken, te verkennen of jullie wensen en ideeën passen bij wat wij bieden en het geeft jullie de mogelijkheid om vragen te stellen.
Naar aanleiding hiervan zal een offerte worden opgesteld. Ontwerpkosten voor een ontwerp op maat starten vanaf €125 excl. kosten van de stationery.

Via onderstaand knop plan je makkelijk een afspraak met ons in. De meeting is geheel vrijblijvend.