Algemene voorwaarden

Als je een bestelling plaatst bij LindenPracht ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Prijzen
De prijzen die op de website staan gelden voor het betreffende product. Wanneer je en product laat aanpassen kan dit gevolgen hebben voor de prijs. Hierover wordt altijd met je gecommuniceerd.

Bij een ontwerp Personal Touch geldt een vanaf prijs van 75 euro, excl. de kosten van de kaartjes.
Afhankelijk van je wensen maken wij een offerte voor je.
Informeer altijd even wat een ontwerp gaat kosten. We denken graag met je mee.

De prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle kosten kunnen zonder opgaaf van reden worden gewijzigd. Het totaalbedrag van de bestelling zal worden afgeschreven door middel van iDeal. 
Bij een ontwerp op maat ontvang je een factuur welke voldaan moet worden voor de kaartjes worden geproduceerd.


Proefdruk & aanpassingen
Het is bij ons niet mogelijk om een losse proefdruk te bestellen. Wil je vooraf een kleur papier of lint zien dan raden we je aan om proefstaaltjes te bestellen. Bij de producten staan de gebruikte kleuren papier en lint vermeld.

Wanneer je een kaartje uit de collection bestelt ontvang je een digitale versie van het kaartje.
Je kunt dit ontwerp kosteloos tweemaal laten aanpassen. Wanneer het digitale ontwerp akkoord is, ontvang je de proefdruk van jullie eigen kaartje. Bij de proefdruk kan de tekst nog één keer kosteloos gewzijzigd worden wat betreft spellingsfouten of tijden. Wijzigingen anders dan dat kunnen kosten met zich mee brengen. U wordt hier altijd over geïnformeerd.

Je ontvangt eenmalig een gratis proefdruk van jullie kaartjes.
Bij twee tekstversies ontvang je één proefdruk. Mocht hierna nog een proefdrukrond op aanvraag plaatsvinden, dan worden hier kosten voor berekend. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het product.

Na akkoord op de proefdruk gaan de kaartjes definitief in productie en kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht. Eventuele fouten die na akkoord op de proefdruk nog ontdekt worden en gewijzigd dienen te worden zijn voor rekening van de klant. Mochten er al kaartjes geproduceerd zijn, dan moeten deze kosten opnieuw betaald worden.

Natuurproducten
Omdat wij werken met natuurproducten zijn we van veel factoren afhankelijk. Zo is geen één vel handgeschept papier hetzelfde en ook de kleur kan altijd iets afwijken van een proefstaaltje. Hetzelfde geldt voor het zijde lint. Dit wordt ook op ambachtelijke wijze gemaakt en kleine kleurverschillen of verschillen in breedte kunnen daarom voorkomen.

Ook hebben we veel producten met droogbloemen in onze collectie. Houdt er rekening mee dat niet alle bloemen op alle momenten voorradig zijn bij de groothandel. Wil je hier zeker van zijn neem dan voor het bestellen contact met ons op. We proberen wanneer de bloemen niet voorradig zijn altijd een passende oplossing te vinden.

De droogbloemen zijn een natuurproduct. Dit betekent dat het kwetsbare items zijn. Met grote zorg selecteren wij droogbloemen die met het versturen van de post ook heel blijven. Het kan echter wel gebeuren dat er een blaadjes afvalt. De meest kwetsbare bloemen gebruiken wij hier niet voor.

Levertijd & Verzenden
Bij de producten in de webshop staan levertijden vermeld. Mocht je en product eerder nodig hebben, mail dan voor je een bestelling plaatst of dit mogelijk is.
Voor trouwkaarten uit de collectie is het belangrijk deze op tijd te besteden. We hanteren een minimale besteltijd van 4 maanden voor de trouwdatum (dit is ongeveer 10 weken voor je eigen verzenddatum). Is dit binnen 4 maanden, dan wordt hierover met de klant gecommuniceerd of dit haalbaar is.
De levertijd bij het product geeft een maximum weer. In sommige gevallen zal het sneller zijn, maar hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wanneer een product verzonden is ontvang je via de mail een Track & Trace code. We maken gebruik van Post NL.
Na het verzenden van de producten kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade, verlies of andere zaken.

Bedenktijd, annuleren & retourneren
Voor iedere productgroep zijn er andere voorwaarden van toepassing.

Geloftenboekjes
Kunnen geretourneerd worden, tenzij ze op maat zijn gemaakt. Ze kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden, zonder opgaaf van reden. Ze mogen niet gebruikt zijn of schade vertonen. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

Geboortekaartjes & weddingstationary
Kunnen niet worden geretourneerd. De producten worden op maat gemaakt. Bij klachten of andere zaken kun je contact met ons opnemen en we zoeken samen dan naar een passende oplossing. Een bestelling kan niet worden geannuleerd.

Welkomstborden
Kunnen niet worden geretourneerd. De producten worden op maat gemaakt. Bij klachten of andere zaken kun je contact met ons opnemen en we zoeken samen dan naar een passende oplossing. Een bestelling kan niet worden geannuleerd.

Privacy statement
Bij het plaatsen van een bestelling vragen we om je persoonlijke gegevens op te geven. LindenPracht wil graag voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarom worden deze gegevens alleen gebruikt voor het verzenden van de producten en om bij eventuele onduidelijkheden over de bestelling contact op te nemen.
De gegevens blijven bij LindenPracht en worden nooit aan derden verstrekt.

Bij weddingstationary en geboortekaartjes heeft LindenPracht het recht om de beelden hiervan te gebruiken op de website of op Instagram. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan dien je dit met het plaatsen van de bestelling te vermelden.
Bij het plaatsen van foto’s zullen nooit adressen of persoonlijke informatie worden getoond.

Auteursrechten
Alle ontwerpen en producten die door LindenPracht zijn gemaakt mogen niet zonder toestemming worden gebruik. Digitale proefconcepten blijven altijd eigendom van LindenPracht.