Algemene voorwaarden

Betalen
Het totaalbedrag van de bestelling zal worden afgeschreven door middel van iDeal. Als anders wordt overeengekomen (geboortekaartjes/trouwkaartjes of een portret op maat) zal het bedrag moeten worden overgemaakt op NL64 KNAB 0601 2452 02 t.n.v. LindenPracht.

Bedenktijd
Het is wettelijk vastgesteld dat er een bedenktijd geldt van 14 dagen, na ontvangst van de producten. De producten kunt u alleenterugsturen als deze nog in de staat verkeren waardoor ze door LindenPracht verzonden zijn. Mocht het retourneren kosten met zich meebrengen, dan zijn deze voor rekening van u als klant.
Geboortekaartjes, trouwkaartjes en portretten zijn maatwerk producten. Deze worden speciaal voor u als klant, in overleg met u, op maat gemaakt. Dit betekent dat de geboortekaartjes, trouwkaartjes en portretten niet geretourneerd kunnen worden. Bent u niet tevreden over het bestelde product dan dient u dit ons eerst te melden door een mail te sturen naar info@lindenpracht.nl. 

Verzenden
Het verzenden van de gelegenheidskaarten en wenskaarten gebeurd doorgaan binnen 1-2 werkdagen met POSTNL. Ook heeft u de mogelijkheid om de producten op te halen in Hendrik-Ido-Ambacht. LindenPracht neemt contact met u op wanneer het product voor u klaar ligt.
Voor het verzenden van geboortekaartjes, trouwkaartjes en portretten worden tussen LindenPracht en u als klant afspraken gemaakt.

Copyright
De producten die LindenPracht maakt zijn ontworpen door LindenPracht. Het is daarom niet toegestaan deze ontwerpen na te maken, te kopiëren of anderszins te verspreiden.

Privacy statement
LindenPracht wil graag voldoen aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De adresgegevens van u als klant zullen worden gebruikt voor het verzenden van uw bestelling en uw contactgegevens om u op de hoogte te houden over uw bestelling.